Welkomstwoord

 

Welkom op de website van onze vakantiehuizen De Duinster en De Duinvlinder.
U wordt op uw vakantieadres gastvrij ontvangen door Patricia Barreto en Robert Saal.

Beide huizen bevinden zich op een toplocatie aan de rand van de gezellige badplaats De Koog, op slechts 600 meter van het dorpscentrum. Bos, zee, strand en duinen (o.a. het natuurgebied De Nederlanden) zijn op loopafstand.

Uw vakantiehuis is tevens een mooi beginpunt van een ontspannen wandeling of een mooie fietstocht over Texel. Meer dan de 100 km fietspaden brengen u naar de mooiste plekjes. U komt langs een afwisselend landschap en de pittoreske dorpjes van het eiland.
Er is een scala aan recreatieve mogelijkheden zoals bij Ecomare waar u ook kunt een excursie boeken naar bijvoorbeeld de lepelaarkolonie in de Geul, of in Oudeschild een avontuurlijke tocht maken met een garnalenkotter de zeehonden bezoeken of gaan wadlopen.

Zoekt u meer avontuur, dan kunt u kiezen voor golfsurfen, kite-surfen, strandzeilen, vliegeren, raften, paardrijden, parachutespringen, of een tandemsprong.

Natuurlijk kunt u ook heerlijk niets doen en genieten van onze prachtige stranden. Of lekker in een duinpan of de achtertuin liggen met een boek. Mocht het geen strandweer zijn kunt u ook bij het tropisch zwemparadijs Calluna zwemmen, het is maar 5 minuten rijden vanaf uw vakantieverblijf. Daarnaast is het goed vertoeven in één van de vele leuke café's of restaurants.

U ziet het, Texel is een zeer veelzijdig eiland en u hoeft zich geen moment te vervelen. Wij hopen dat u geniet van uw verblijf bij ons en mocht u vragen hebben, dan staan wij u graag te woord.

Info